Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Κάποιοι άνθρωποι θέλοντας να αγαπηθούν....




Κάποιοι άνθρωποι θέλοντας να βιώσουν την ανάγκη τους για αγάπη και αποδοχή τα επιζητούν κάποιες φορές με λάθος τρόπους.
Είτε παριστάνοντας τους αφελείς σε κάποιες καταστάσεις,είτε μειώνοντας τον ίδιο τους τον εαυτό ακόμη,είτε δείχνοντας περισσότερο ενδιαφέρον και αγάπη από όσο θα έπρεπε στους γύρω τους.

Αν τους συναντήσεις ποτέ μην παρεξηγήσεις τον τρόπο τους αυτό και προς Θεού μην τους περάσεις για χαζούς!
Γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή τους η στάση μπορεί να είναι μειονεκτική για τους ίδιους.Το ξέρουν καλύτερα από εσένα.Απλά η αγάπη που ίσως κάποτε στερήθηκαν ή η απόρριψη που κάποτε μπορεί να αισθάνθηκαν τους έκανε πιο αληθινούς και ακόμη περισσότερο δοτικούς.


4 σχόλια:

  1. Συχνά, πολύ συχνά, τους ανθρώπους δεν έχουν σκοπό να πληγώνουν, να πλουτίζουν, να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία τους χαρακτηρίζουμε χαζούς...
    Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το να αποζητάνε όμως την αγάπη με το όποιο κόστος, ακόμα και μειώνοντας τον εαυτό στους, ουσιαστικά πάλι στους ίδιους κάνουν κακό... Τις ήδη πληγωμένες ψυχούλες τους...
    Και δυστυχώς είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να τους εκμεταλλευτούν γνωρίζοντάς το αυτό...
    Μια πληγωμένη και χωρίς αγάπη καρδούλα πάντως, μόνο χαζή δεν τη θεωρώ...
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι χαζοί δεν είναι, σίγουρα. Όμως πιστεύω όπου υπάρχει πληγή, τότε ο οποιοσδήποτε δρόμος πλην της θεραπείας, λάθος είναι, απλά θα μεγαλώνει πληγή τους.
    Υπάρχουν πολλές πληγωμένες ψυχές που αναζητούν αγάπη, αλλά το κακό είναι ότι υπάρχουν άλλες τόσες που προκαλούν αυτές τις πληγές.
    Καλή σου μέρα και καλό Σ/Κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ! αυτη η αγαπη πως αποζητιεται..!! Δεν ζει ο αναθρωπος χωρίς αυτην.. τυχερόι οσοι την εχουν.. να περνας ομορφα φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή